U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie Ik ben:

Mag ik mij even voorstellen; mijn naam is Esther van Sikkelerus. Ik ben geboren op 12 oktober 1976 in een klein dorpje Haarlemmerliede ik ben een dochter van Peter en Brigitte en een zus van Monica.
Inmiddels ben ik zelf moeder geworden van twee prachtige kinderen; Onne en Madelief.
Ik woon met mijn man en kinderen in een gezellig huis aan het spoor en ik heb mijn atelier in de steenfabriek de Bovenste Polder in Wageningen.
Na mijn middelbareschooltijd ben ik de Vakschool voor fijne technieken gaan doen in Amsterdam, Daar heb ik het maken van sieraden op de ambachtelijke manier geleerd(goudsmeden). Omdat er nog meer manieren zijn om tot een sieraad te komen ben ik naar de kunstacademie in Arnhem gegaan. Daar heb ik geleerd dat je eerst moet loslaten om dan tot iets nieuws te komen. Mijn belangstelling naar oude dingen en wat die allemaal betekenen kriebelde en daarom heb ik in deeltijd de opleiding voor museologie(erfgoed specialist) gevolgd. Graag wil ik in mijn werk als goudsmid mijn passie voor erfgoed terug laten komen. Daarom werk graag met herinneringen en verhalen en probeer ik deze op een eigentijdse wijze met soms niet al te ambachtelijke materialen weer te geven. Voor mij is het gevoel of de suggestie van iets heel belangrijk, dit gaat vaak over hele persoonlijke dingen, kleine dingen die ik probeer op te vangen en weer te geven in een tastbaar sieraad of object.