U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat ik wil maken

Atelier SierGoed maakt individuele sieraden, unieke stuks die bij een persoonlijk verhaal passen. Ik werk graag met oude materialen of ik start vanuit een bestaand sieraad. Ik maak ook sieraden van nieuwe materialen maar dan wil ik daar graag een persoonlijk verhaal/stempel op drukken.
Het thema herinnering heeft mij altijd erg aangesproken. Het gaat mij daarbij om dat een sieraad vaak van iemand is geweest of voor een gelegenheid is gemaakt. Graag zou ik deze herinnering vast leggen of in een modern jasje steken zodat deze weer wat jaren meegaat.
Elke dag worden er nieuwe herinneringen gemaakt, ik hoop dat mijn sieraden daar een bijdragen aan kunnen leveren. Zodat tradities, oude en nieuwe, tastbaar worden.


Herinneringen waar ik bijvoorbeeld aan denk:
Geboorte, doop, communie, verjaardagen, lustrum, trouwen, kinderen, kleinkinderen, diploma’s, afstuderen, promoten, moeder/vader worden, afscheid nemen, een persoon of een belangrijke gebeurtenis.

Materialen waar ik bijvoorbeeld aan denk:
Oude en nieuwe sieraden, zilverwerk, persoonlijke objecten( knoopjes)

Atelier SierGoed maakt sieraden die bij een persoonlijk verhaal passen. Een herinnering die ik vast leg of uitbeeld in mijn werk. Elke dag worden er nieuwe herinneringen gemaakt, ik hoop dat mijn sieraden daar een tastbaar resultaat van zijn.